Overstappen van Solcon naar KPN

Soms is het tijd voor een overstap en nieuwe keuzes! Ook wanneer je al jarenlang een trouwe klant bent bij Solcon, kunnen er verschillende redenen zijn om over te stappen naar KPN. Of je nu de voorkeur geeft aan snellere internet, een beter pakket of nieuwe aanbiedingen, in dit artikel begeleiden we je in dit proces van Solcon naar KPN. Ben je klaar voor een zorgeloze overstap?

Aanbiedercheck auteur Ali
Van Solcon naar KPN

Stappenplan: vergelijk de opties

Voordat we beginnen met een heldere uitleg, is het goed om te weten dat Solcon onderdeel is van de KPN groep. Dit betekent dat er verschillende voordelen zijn wanneer je overstapt van Solcon naar KPN.

Overstappen Internet & TV

  1. Beschikbaarheid overstap: First things first! Het is goed om te weten of het al mogelijk is voor jou om over te stappen. Wanneer je contract bij Solcon binnen vier maanden afloopt, dan is het mogelijk om de overstap te maken naar KPN. Als je contract nog langer doorloopt, dan kun je via KPN de overstapwekker zetten. Zo wordt je eenvoudig op de hoogte gehouden over wanneer je kunt overstappen. Ideaal!
  2. Postcodecheck: voordat je begint met de overstap, is het goed om te bekijken of jouw huidige wensen ook mogelijk zijn bij KPN. Doe de internet postcodecheck en vergelijk het beste abonnement voor jou.

    Internet vergelijker
    Vul je gegevens in en ontdek de mogelijkheden op jouw adres.

  3. Abonnement kiezen: Zijn jouw wensen ook beschikbaar bij KPN? Super. Dan kun je op zoek gaan naar het aanbod dat bij jou past. Je kunt bij KPN gebruikmaken van de overstapservice, wat betekent dat ze gratis jouw huidige aanbieder opzeggen en de vervolgstappen voor jou regelen.
    KPN mogelijkheden op Aanbiedercheck.nl
  4. Installeren Internet en TV: Ga je verhuizen op een bepaalde datum? Of weet je wanneer je huidige abonnement afloopt? Stel een datum vast wanneer je abonnement ingaat. Je krijgt bij KPN uiterlijk drie dagen van tevoren het installatiepakket en een nieuwe modem. Via de KPN Thuis app kun je binnen no-time zelf je modem aansluiten.

Overstapservice bij verhuizing

Ben je klaar voor een frisse start in je nieuwe woning? En ben je nog geen klant van KPN? Dan kun je ook direct een abonnement op jouw nieuwe adres afsluiten. Doe de postcodecheck, vergelijk goedkoop internet en kies wat bij jou past. Wanneer je al klant bent van KPN, dan kun je minimaal 3 maanden van tevoren je verhuisdatum doorgeven.

Maak vandaag nog de overstap naar je nieuwe internetprovider. Krijg een zorgeloze overgang met de overstapservice van KPN. Vergelijk de beste abonnementen en maak je keuze. Geniet van je nieuwe internet!

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Top 3 deals

De 3 meest voordelige aanbiedingen van de maand
KPN Logo
35,00

KPN

  • Tot 100 Mb/s up & down
  • Eerste 6 maanden hoge korting
  • Tijdelijk geen activatiekosten
    t.w.v. € 25,00
Ziggo Logo
26,50

Ziggo

  • Gratis installatie t.w.v. €249,-
  • 6 maanden 50% korting
  • Stabiel, snel en veilig internet 

Odido Logo
30,00

Odido

  • Tot 100 Mb/s up & down
  • Eerste 6 maanden hoge korting
  • Tijdelijk geen activatiekosten
    t.w.v. € 25,00

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00