Online.nl opzeggen

Is het tijd om over te stappen naar een nieuwe provider en wil je weten hoe je gemakkelijk je abonnement bij Online.nl kunt opzeggen? Hier lees je hoe je eenvoudig kunt stoppen bij Online.nl en kunt overstappen naar een andere provider.

Aanbiedercheck auteur Ali
Online.nl opzeggen

Online.nl abonnement opzeggen

Neem telefonisch contact op met de klantenservice van Online.nl (088 0038500).

  1. Geef je klantnummer, naam en adres door.
  2. Bevestig je beëindiging bij Online.nl.
  3. Stuur de producten terug naar het postadres van Online.nl.

Telefonisch opzeggen

Je kunt de klantenservice van Online.nl bereiken via telefoonnummer 088 0038500. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00. Geef je klantnummer door en geef telefonisch aan dat je je abonnement wilt beëindigen. Zodra je het gesprek hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, kan het zijn dat deze in je spambox terecht is gekomen. Controleer dit, en als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, raden we je aan om opnieuw contact op te nemen met de klantenservice. Het is mogelijk dat er iets is misgegaan of dat het e-mailadres niet correct is.

Schriftelijk opzeggen

Liever per e-mail opzeggen? Via de ‘Deel het met ons’-pagina kun je het contract bij Online.nl opzeggen. Vul de gevraagde gegevens in en stuur eventueel een bijlage mee. Controleer of alles goed is aangekomen. Mocht je binnen enkele dagen geen reactie ontvangen, dan raden we aan om toch even te bellen.

Opzegtermijn Online.nl

Wanneer je je abonnement opzegt vóór de einddatum van je contract, kan de resterende looptijd van je contract in rekening worden gebracht. Zeg je op na de einddatum van je contract, dan wordt het beëindigd op de door jou gewenste datum. Let op: er geldt een opzegtermijn van één maand.

Opzeggen bij overlijden

Het contract van iemand die is overleden, kun je gemakkelijk opzeggen. Online.nl rekent hier geen extra kosten voor en zal de te veel betaalde abonnementskosten terugbetalen. Blijft er iemand gebruikmaken van het internet? Dan kun je het contract kosteloos overzetten. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 088 0038500.

Opzeggen en overstappen naar een nieuwe provider

Wil je je contract beëindigen bij Online.nl en overstappen naar een nieuwe internet provider? Aanbiedercheck.nl maakt het mogelijk om eenvoudig over te stappen. Wist je dat je bij je nieuwe provider ook kunt kiezen voor een gratis overstapservice? Met de overstapservice hoef je geen contact op te nemen met Online.nl. Je nieuwe provider zorgt ervoor dat je abonnement wordt beëindigd op de door jou gewenste datum, zodat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van je nieuwe internetabonnement.

Internet vergelijken geeft je een overzicht van de mogelijkheden op jouw adres. Hieruit kun je eenvoudig filteren op prijs, snelheid en nog veel meer! Vergelijk en bespaar maximaal op jouw nieuwe internetpakket.

Bespaar tot wel €200,- per jaar
Inhoudsopgave
Artikel delen?
Andere interessante artikelen
Snel en gratis vergelijken?
Ontdek de beste Internet, glasvezel en alles in 1 deals!
Bespaar tot wel €200,- per jaar
Nergens goedkoper
Altijd 14 dagen bedenktijd
Meest complete aanbod
Een nieuwe provider in 5 minuten

Top 3 deals

De 3 meest voordelige aanbiedingen van de maand
KPN Logo
35,00

KPN

  • Tot 100 Mb/s up & down
  • Eerste 6 maanden hoge korting
  • Tijdelijk geen activatiekosten
    t.w.v. € 25,00
Ziggo Logo
26,50

Ziggo

  • Gratis installatie t.w.v. €249,-
  • 6 maanden 50% korting
  • Stabiel, snel en veilig internet 

Odido Logo
30,00

Odido

  • Tot 100 Mb/s up & down
  • Eerste 6 maanden hoge korting
  • Tijdelijk geen activatiekosten
    t.w.v. € 25,00

Klanteservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Open op ma-vrij | 09:00-18:00